BDRip
Užsimaskavę šnipai Online
+15

Užsimaskavę šnipai

(Spies in Disguise)
  • Metai 2019
  • Šalis USA
Trukmė: 1 Val. 42 min.
Imdb: 6.8 iš 10
Kalba: Lietuvių (Profesionalus, vienbalsis)
Režisisavo: Nick Bruno,Troy Quane
Aktoriai: Rachel Brosnahan, Jarrett Bruno, Claire Crosby, Toru Uchikado, Hisato


Filmo siužetas:

Bebaimis Lencas Sterlingas yra kiečiausias šnipas pasaulyje. Nėra užduoties, kurios jis neįvykdytų; sugebėjimo, kurio nebūtų įvaldęs; pavojaus, kurio išsigąstų ir priešo, kurio nenugalėtų. Absoliučiai neįmanomas misijas jis galėtų atlikti užrištomis akimis, o eilinį kartą išgelbėtų pasaulį net vidury nakties, pažadintas iš miego. 

Visiška Lenco priešingybė yra moksliukas Volteris. Jis nemoka bendrauti su žmonėmis, bijo savo paties šešėlio, o užrištomis akimis sunkiai surastų kelią iki nuosavo tualeto. Tačiau Volteris yra nuostabus mokslininkas, kurio idėjos, išradimai ir prietaisai turėtų pagelbėti sunkiose misijose. 

Nuolat eksperimentuodamas, vieną dieną Volteris truputį prisižaidžia: jo moksliniai bandymai Lencą paverčia... balandžiu. Super elegantiškas ir žavus šnipas tampa burkuojančiu balandžiu išsprogusiomis akimis. Atvirtimo žmogumi procesas – nei rgeitas, nei paprastas, o pasaulio gelbėjimas – nelaukia! Keistoji porelė turi staigiai išmokti dirbti kartu, nes pavojus didėja sulig kiekviena minute... 



Žiūrėti Užsimaskavę šnipai online nemokamai

  • Grotuvas
  • Pristatymas
Išjungti šviesą